donderdag 25 december 2008

Kerstmis!

Oké, Oké, Oké.. OKÉ MANON! Sjonge, nou lief kind, hier is dan weer is eindelijk een blog. En eigenlijk mag dat ook wel weer na 10 dagen. Het is bijna om me er voor te schamen. Maar dat doe ik niet, want ja, ik heb gewoon een druk leven.. En oké, dat is niet zo interessant.

De afgelopen 10 dagen heb ik ook weer heel erg veel meegemaakt. Vooral ook weer van die stomme dingen. Allemaal van die acties die ook te lezen zijn in me vorige blog, over de mac. Maar om nou al die dingen nog op te schrijven, dan word het een blog van hier tot Tokyo en weer terug. Neee, tot hier naar de sterretjes en weer terug. En dan wel de verste ster, want als ik dan tóch aan het overdrijven ben, kan ik het net zo goed meteen goed doen natuurlijk.

All I want for christmas is yououououou (vooral met die lange uithaal aan het eind). Ja, dat liedje zat ik net ook even te luisteren. Maar nu niet meer, want ik heb hem al te vaak gehoord. Dus ben ik deze kerst maar weer eens overgestapt naar Nick en Simon. Volgens Kasia is "soldaat" een leuk liedje. En ja, hij is inderdaad leuk. Alleen word er gewoon vrolijk gezongen dat haar man overleden is in de oorlog. Ach, zo lang het deuntje maar leuk is, maakt de inhoud van de tekst niet zo veel meer uit. Toch? Ik vind het anders nog steeds wel een leuk liedje. Ja, ik luister naar Nick en Simon ja.

En ik heb echt totaal geen inspiratie. Alleen dat het vandaag kerst is! Eerste kerstdag nog wel. Een dag vol geluier, niks doen en relaxen. En het vetste is nog wel, dat er in Nederland (België volgens mij ook, maar niet in ieder land) zelfs nog een 2e kerstdag bestaat! Alleen jammer dat er daarna een zaterdag volgt. En een zaterdag is weer een dag met werken, werken, werken en nog eens werken. Maarja, met werken verdien je weer geld. En geld heb ik weer nodig, want dat heb ik op dit moment eventjes niet meer. Maar morgen word het dus weer een dag vol geluier, relaxen en niks doen. Eigenlijk had ik toch het meest nog wel gehoopt op een witte kerst. Want ik hou echt zoveel van sneeuw. Alleen jammer dat het koud is. Want als je "sneeuw" tegen iemand zegt, dan zie je dat gezicht meteen betrekken. Want dan krijgt men het koud. Ik heb het nu ook koud, want mijn raam heeft de hele dag open gestaan..

En jonge, ik ben echt aan het zeuren in deze blog. En misschien kan ik deze dan maar beter niet plaatsen. Maar dat doe ik toch maar wel, want dat is zonde van mijn energie die ik erin gestopt hebt.

Maar vanochtend heb ik wel een lekker kerstontbijt gehad! En een nieuwe badjas. "Een kleinigheidje van de kerst" zoals mijn moeder het noemt. Vond ik wel lief.

Wat kan ik nou nog meer vertellen.. Hmm.. Ik weet het niet. Manon, ik had je toch een blog beloofd. Maar ik heb gewoon geen inspiratie.

Oja, natuurlijk heb ik wel inspiratie! Hoe kan ik dat nou weer vergeten? Inderdaad, stom van mij.

IK HEB EEN NEEFJE! Eigenlijk is het een achterneefje, maar hij is van mijn allerliefste nichtje, dus eigenlijk is het gewoon mijn neefje. En hij is wel 5 weken te vroeg geboren. Dus hij moet nog 2/3 weken in het ziekenhuis blijven, in zo'n conveuse (ik weet niet hoe je dat schrijft?). Vind het wel zielig, maar alles blijkt helemaal goed en gezond te zijn. Dus ga ik me er niet teveel zorgen om maken! En hij heet Beau. Lief toch?

En nu weet ik echt niet meer wat ik moet typen. Ik vind dit maar een saggerijnige blog. Alleen dat stukje over m'n neefje is wel vrolijk.

Ik ga snel weer een nieuwe maken MANON, als ik weer inspiratie heb!

Maar alsnog Manon, vind ik je wel echt SUPER lief!


Liefs.

1 opmerking:

Anoniem zei

Mn naam.. in dik gedrukte letters! Ik ben onder de indruk! Jebentsuperlief, maar dat weet je.

Ha vet!! Nick en Simon zijn anders heel leuk hoor. Luister ook maar eens “Links en rechts”, die is ook gaaaaf. Toch wonderlijk dat jij kan relaxen en luieren tijdens kerst. Ik moet toch écht van de ene familie naar de andere familie. Is je roze badjas nu weg???? Die was wel gaaf hihi. Ik ga zo op msn aan jou vragen welke badjas je nu hebt haha.

Oja. Nogmaals gefeliciteerd met je neefje Beau! En weet je... op mijn verjaardag, 11januari, is mijn tante uitgerekend. hihi.

Ikvindjousuuuuuperlief. en ik mis je

<3