woensdag 19 november 2008

Gemalen anijszaad!?

Eerst wil ik even stilstaan bij het feit dat Angela wél lessen moest volgen. Sorry Angela. Ik ben toch niet naar school gegaan. Ik had er eigenlijk gewoon geen zin en behoefte aan. Dus morgen moet ik maar even wat verzinnen tegen het feit dat ik als spijbelen sta opgeschreven.

Dus lieve Angela, al had je nog zo'n vermoeiende dag. Zo zijn alle dagen. En je bent lief. Dus dat scheelt!

Wat heb ik gedaan vandaag?

  • Om kwart over 8 wakker worden (jawel, door je moeder en de administratie van je school).
  • Eten, douchen, etc.
  • Met Jelle op zijn brommer naar de karwei en de dierenwinkel.
  • En vanaf 12 uur, alleen maar huiswerk!
  • Ik heb zélfs gestofgezogen (combinatie van: stofgezogen of gestofzuigd. Aangezien ik niet weet welke van de 2 ik moet kiezen).
  • Met Lisa een plan bedacht voor vanavond.
  • Naar de Albert Heijn & C1000 met Lisa.
En dáár ga ik het nu over hebben. Over de AH & C1000. Eerst ging ik haar ophalen bij de Pearl. Want die oogjes van haar moesten weer even bekeken worden. En ze moest weer even lenzen bestellen. Daarna gingen we naar de Albert Heijn.

We wilden vanavond pepernoten gaan maken! En ja, wat heb je dan nodig?? Goedzo, gemalen anijszaad!! Ik zie je nu gewoon al denken. Gemalen anijszaad!? Niet alleen jij bent verbaasd, niet alleen Lisa, en niet alleen ik, we werden zelfs raar aangekeken toen we ernaar vroegen in de Albert Heijn.. En bij de C1000 hadden ze het ook al niet. Dus dan maar pepernoten zónder anijszaad. Dát ene mespuntje maakt toch niet zoveel uit??

Nee, vind ik ook niet.

Het gaat om het bakken, de gezelligheid, en het smullen van de deeg. Die pepernoten mag Lisa hebben van mij.

En we gaan vanavond film kijken.

Leuk, zo'n avondje.


Liefs.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

HAHA heel de ah op z'n kop.. lees 6leuke jonges... om voor ons anijszaad te zoeken :D:P haha, was super grappig!!

(okee, misschien waren ze tog niet zo knap, maar het gaat om het idee;))

Anoniem zei

haha ik ken jou niet.. maar na het intikken van "gemalen anijszaad" in google kwam ik op je site terecht.. ik ben dus ook van plan om pepernoten te gaan maken.. maar ik woon momenteel in Amerika en als jullie het al niet kunnen vinden bij de C-1000 en AH dan kan ik het natuurlijk never nooit vinden in deze buitenlandse supermarkten.. Waren ze te eten zonder gemalen anijszaad? Want bij mij gaat het namelijk niet alleen om de gezelligheid.. want als je voedsel voor Amerikanen maakt.. then you better don't mess up ;-)